• zarrinsap@gmail.com 041-34774009 _ 09144136560
  • ایران - تبریز - گروه تولیدی زرین ساپ

نحوه شستن انواع حوله

نمایندگی خرید انواع حوله هنر و لایکو

همانگونه که‌‌ می‌دانیم نمناکی و رطوبت بستر بسیار مناسبی برای رشد و نمو انواع میکروب و قارچهاست. یعنی میکروب‌ها برای رشد و تکثیرشان نیازمند محیطی مرطوب‌‌ می‌باشند و در چنین جاهایی به حیاتشان ادامه‌‌ می‌دهند. بطور مثال بخشهایی از بدن انسان مانند لابه لای انگشتان پا و یا زیر بغل‌ها که معمولاً مرطوب‌‌ می‌مانند، محل مناسبی برای میکروب‌ها و قارچها است که با تغذیه از چربی پوست در این نقاط بسرعت رشد و تکثیر‌‌ می‌شوند و شاید برایتان پیش آمده باشد دستمالی که در آشپزخانه مورد استفاده قرار‌‌ می‌دهید بد بو شده باشد.
بطور طبیعی زمانی که از حوله استفاده‌‌ می‌کنیم، امکان انتقال میکروب‌ها و قارچهای پنهان شده در لا به لای پوست به همراه تراشه های کاملاً ریز پوست به حوله بسیار زیاد است. چنانچه حوله بعد از هر بار استفاده خشک نشود، محل خوبی برای رشد میکروب‌ها و علی الخصوص قارچها است. شاید بعضی از توضیحات به نظر شما پیش پا افتاده بیاید ولی حالا که با خواص پنبه آشنا شده اید و‌‌ می‌دانید که الیاف پنبه آب را بداخل خود‌‌ می‌کشد و چنانچه در فضای مناسبی به جهت خشک شدن، بعد از استفاده قرار نگیرند، بفرض داخل حمام یا حتی رختکن حمام بمانند، رطوبت در داخل خود به مدت زیادی حفظ خواهند کرد. پیشنهاد‌‌ می‌شود حتماً برای رطوبت زدایی از حوله های استفاده شده از حوله خشک کن بهره برده و در صورت امکان در معرض هوای تازه باشد.
بهترین دوره زمانی شستن حوله‌ها ! بسته به دفعات استفاده از حوله، بهتر است حوله تن پوش و حوله حمامی یا دست و صورت را بصورت هفتگی شستشو دهید و در صورت استفاده کم، زمان شستن حوله‌ها را از ۱۵ روز به تعویق نیافکنید.
شرایط شستن حوله‌ها : بدیهی است هر چه دمای آب بالاتر رود قدرت میکروب زدایی آن افزایش‌‌ می‌یابد. بطوریکه در بیمارستانها و هتلها دمای آب را برای شستن ملحفه‌ها و حوله‌ها تا حد جوش بالا‌‌ می‌برند ولی در محیط های خانگی اگر بیماری های پوستی شایع نباشد لزوماً به سخت گیری و ارتقاء دمای آب تا آن حد ضروری نیست و چون معمولاً از پودرها و یا صابونهای شوینده بهره گرفته‌‌ می‌شود، دمای ۴۰ تا ۶۰ درجه سانتی گراد مناسب خواهد بود، به این نکته توجه شود که مخلوط نکردن حوله با سایر البسه خانگی ضروری‌‌ می‌نماید و چنانچه افراد خانواده مبتلا به بیمارهی های پوستی و قارچی مانند زگیل یا عفونت قارچی کشاله ران باشند، حوله های ایشان را جداگانه و با افزودن مقدار مناسب ماده ضد عفونی بشوئید.
پس جدا کردن حوله‌ها از سایر البسه به هنگام شستن هم به لحاظ بهداشتی توصیه‌‌ می‌شود و هم اینکه با بالا رفتن دما آب شستشوی حوله ها، باعث رها شدن رنگ دانه‌ها از داخل الیاف پنبه خواهد شد و این خصیصه طبیعی موجب رنگ گرفتن حوله های روشن تر و البسه با رنگ روشن خواهد بود.
چنانچه ظرفیت ماشین لباسشوئی تان زیاد است و تعداد حوله‌ها کم، مقرون به صرفه نخواهد بود که ماشین لباس شویی را بکار بیاندازید ، پس حوله های استفاده شده را خشک کرده و جمع کنید تا مقدار حوله کافی برای شستن داشته باشید.

برچسب گذاری شده : /
ارتباط با ما